Boeren op Gods akker

Voorleven, opleiden, uitstralen

Een jaar vol

1 reactie

Misschien nog wel het leukste van de blogs is om ze af en toe zelf terug te lezen… Soms gebeurt er voor mijn gevoel zo weinig in een jaar, buiten alle “normale dagelijkse dingen” om. Wanneer ik dan mijn blogs doorlees en de foto’s bekijk dan gebeurt er toch wel degelijk meer dan ik in de eerste instantie dacht.

We mogen terugkijken op een mooi jaar vol met leuke gebeurtenissen en natuurlijk ook zo zijn minder leuke gebeurtenissen. Het is heerlijk om als gezin veel met elkaar op te kunnen trekken omdat een groot deel van ons leven zich hier op de boerderij afspeelt. En dat is gelijk ook het grootste nadeel want er is altijd werk. En eigenlijk teveel werk wat zo de nodige stress met zich meebrengt. We zijn hard aan het nadenken hoe we daar een oplossing voor kunnen verzinnen. Want stress is niet leuk en niet gezond en daarom is het goed om daar wat aan te doen. We zijn nog wat ideeën aan het uitwerken en hopen jullie er snel meer over te vertellen.

Er is een nieuwsbrief over de crowdfunding online gekomen die jullie HIER kunnen lezen. Ook hier willen we begin volgend jaar op terugkomen want we hebben nog een gat van 20.000 euro en hopen dit alsnog zonder de bank op te kunnen lossen.

Als laatste willen we jullie aan het einde van 2018 bedanken voor jullie interesse in ons als gezin en de dingen die wij doen in Roemenië. We zijn dankbaar dat we zoveel trouwe en meelevende vrienden hebben. We vinden het bijzonder dat we ondanks de afstand toch zo met elkaar verbonden zijn. We hopen jullie ook in 2019 weer van een aantal blogs te voorzien met foto’s en verhalen over al onze belevenissen in dit mooie land. En mocht je het leuk vinden, je bent altijd welkom om ons te bezoeken voor kortere of langere tijd!

Veel liefs en Gods zegen voor het nieuwe jaar! XXX

 

 

One thought on “Een jaar vol

  1. Beste Hans, Maaike en kinderen, jullie ook Gods zegen voor het nieuwe jaar !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.