Boeren op Gods akker

Voorleven, opleiden, uitstralen

Crowdfunding

Om de doelstellingen van Boeren op Gods akker te kunnen realiseren hebben we in de vallei, achter de boerderij, een stuk grond gekocht. Achttien hectare aan één stuk, die we vanaf 2010 in pacht hebben en die afgelopen zomer te koop werden aangeboden. Het is een prachtig stukje natuur waar we in de loop van de tijd verliefd op zijn geworden. De aankoop van deze grond biedt, naast continuïteit voor de boerderij, heel veel mooie mogelijkheden om meer en beter te kunnen laten zien waar wij met Boeren op Gods akker voor staan.

Wij zijn op zoek naar mensen die ons door middel van een lening willen helpen om het aangekochte land te financieren, bij te dragen aan beplanting daarvan en te investeren in melkverwerking om terugbetalen mogelijk te maken. De grond staat sinds half oktober op naam van de boerderij en moet voor 31 december 2017 betaald worden.

Voor meer informatie, HIER kunt u ons projectplan downloaden voor meer informatie. Kunt u niet financieel bijdragen? Wordt dan onze ambassadeur en deel ons projectplan en deze site binnen uw eigen netwerk. Boeren op Gods akker zijn we SAMEN 🙂