Boeren op Gods akker

Voorleven, opleiden, uitstralen

Help mee

Samen met ons kan je meehelpen om het project “Boeren op Gods akker” tot een succes te maken. Al naar gelang je interesse en voorkeur kan dat op diverse manieren:

 • Bid met ons mee. In alles wat we doen mogen en willen wij God betrekken. Onder aan de pagina vind u dankpunten en gebedspunten.
 • Kom meehelpen in Roemenië. Alleen (bv als stagiair of au pair), of met een groep. Er is genoeg werk te doen op de boerderij. In de zomer periode willen we kinderprogramma’s in het dorp aanbieden, wat uitermate geschikt, en erg leuk  is voor groepen uit Nederland om te organiseren. Daarnaast is er nog genoeg mogelijkheid om op de boerderij de handen uit de mouwen te steken. Klussen of koeienmelken, voor elk wat wils!
 • Steun ons project financieel. Eenmalig of structureel, alle bijdragen zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan je een bericht op de site achterlaten en zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen.
 • Steun ons gezin om extra kosten als onze jaarlijkse reis naar Nederland te kunnen bekostigen. Giften kunnen overgemaakt worden op: NL76INGB0006756448. Let op wij zijn geen ANBI dus de giften zijn niet belasting aftrekbaar.

 

DANKPUNTEN

 • Voor de regen die er afgelopen weken gevallen is
 • Voor de vele leuke activiteiten voor de kinderen deze zomer (rugby kamp aan zee, Engels kamp in de bergen, op vakantie naar Nederland)
 • Dat we een vakantiejuf voor de kinderen gevonden hebben die Nederlands met ze gaat doen
 • De fijne samenwerking met onze collega-boeren
 • De geweldige oogst die we tegemoet zien

GEBEDSPUNTEN

 • Dat de financiering rond komt voor de kaasmakerij
 • Dat we een goede keuze maken waar we onze kinderen naar school moeten sturen en waar we zelf moeten gaan wonen (zie blog februari 2018)
 • Maaike heeft nu al een paar allergie testen achter de rug maar hier komt helaas niets uit. Ondertussen blijft er wat sluimeren en wanneer het heftiger opspeelt smeert Maaike zalf met corticosteroïden. Eigenlijk vindt de arts het niet de bedoeling dat ze de zalf blijft smeren maar een andere oplossing is er nog niet.

Laatst gewijzigd: 01-07-2018

One thought on “Help mee

 1. Hallo, hier een reactie van een voor jullie onbekende volger.
  Bij “toeval” ontdekte ik jullie weblog en heb hem al een paar jaar met belangstelling gelezen en daarom vind ik het jammer dat het minder goed lukt om iets te schrijven. Dus bij dezen wil ik jullie aanmoedigen om de draad weer op te pakken, jullie doen mooi werk al is het een druppel op de gloeiende plaat. Wat de covercrops betreft ben ik benieuwd hoe dat zal gaan,hier wordt het in de
  boomteelt toegepast om in de winter machinaal plantklare grond te hebben.De covercrop word in het late voorjaar gezaaid (pipers sudangras)
  en in september verklepeld waarna de mulch laag de toplaag beschermt tegen de regen.

  hartelijke groeten en tot hoors

  Dick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.