Boeren op Gods akker

Voorleven, opleiden, uitstralen

Wie zijn wij

Wij zijn Hans en Maaike, sinds 2005 heel gelukkig getrouwd en papa en mama van Mathias, Judith en Rowan. We hebben allebei de opleiding Veehouderij aan de Hoge Agrarische School in Dronten gevolgd. We leerden elkaar kennen op de christelijke studentenvereniging Alpha. Hoewel het geen liefde op het eerste gezicht was, sloeg de vonk toch over toen we elkaar beter leerden kennen.

Direct na ons afstuderen zijn we getrouwd en naar Frankrijk vertrokken. Daar hebben we anderhalf jaar gewerkt op verschillende boerderijen. Vervolgens hebben  we nog een jaar in Nederland gewoond waar Hans bij de bedrijfsverzorging een baan had. In augustus 2007 kwamen we een advertentie van de Stichting Romadopt tegen. De stichting was op zoek naar een manager voor een melkveehouderij in Roemenië. Omdat de advertentie ons aansprak hebben we er op gereageerd. Er volgden meerdere ontmoetingen en een bezoek aan de boerderij. Uiteindelijk zijn we in juni 2008 naar Roemenië vertrokken.

IMG_4157

 

3 thoughts on “Wie zijn wij

 1. Hoi Hans en Maaike,

  Erg interesant om te lezen wat julie in Roemenie doen.
  Wij (Egbert en Janneke) hebben ook in dronten op de cah gezeten, en zijn voor onze halfjaarstage 4 maand in Roemenie geweest, in een dorpje in de buurt van Tirgu Mures. Ik kijk ook regelmatig op de website van Michel en Miranda. Ik wens julie Gods Zegen toe.

  Egbert Harmsen

 2. Dag Hans en Maaike,

  Zojuist in de VVAD jullie verhaal gelezen en nu dus ook de website bekeken. Dapper dat je op deze manier je zendingsopdracht gestalte kunt en wilt geven. Niet alle dingen zijn met boerenverstand te begrijpen maar met geloof en vertrouwen kun je een heel eind komen. Veel sterkte en doorzetting gewenst. Pieter en Dineke boxhoorn

 3. a happy family…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.